ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
|
|
---|---|
#31 Саутхямптън | 02.01.2015 20:58 |
186 Posts
Since 22.09.2009 |
а ще ме светнете ли какво трябва да означава, когато за 2 дни - 2 отбора, единия, от които е в групата на админа, а другия е в групата на модератора си разменят равностойни 5 играчи, като единия дава близо 3 000 000, а другия 4 000 000 ??? и как така все за едни може ...?!?!?!? |
#32 Removed user | 02.01.2015 22:58 |
1785 Posts |
Абе ти къде видя равностойните играчи?Я си отвори очите бе приятел....Защо сте толкова черногледи?Разбирам да не ги ползват играчите и ей така да си прехвърлят кредит да съгласен съм с теб.Но те ги ползват.....единия дори ще се бори за титлата във вашата група с помощта на тези играчи.Като гледам са купени и горе долу еднакви цени.Не са в нарушение с тези трансфери,но всеки ще си го тълкува по различен начин.Много ще изреват,че тея си прехвърлят кредит и играчи.Другия от моята група пък си купува мааалко по-млади играчи,че аз като спра да играя със силните си играчи и той да спечелва купите след мен,поради простата причина,че в нашата група нямакой да ни измести от върха...или той или аз.Да прав си,че ще кажа това (wait) Не виждам нищо ненормално в трансферите.И двата отбора си ползват играчите.Това за мен не е прехвърляне на кредит. |
#33 ФК Разград | 04.01.2015 14:07 |
969 Posts
Since 20.06.2009 |
Саутхямтън и аз съм бил "Мод",точно те не могат да направят нищо даже и да искат,единствено което се сещам беше свързано със триене на коментари и до там.Не се задълбочавайте толкова много,гледайте и играта и не се отказвайте заради някаква глупост.(beer) |
#34 Саутхямптън | 04.01.2015 16:32 |
186 Posts
Since 22.09.2009 |
ясно .. всичко е кристално чисто нали :D :D :D ... ами ОК момчета ... 5 трансфера са си 5 трансфера ... щом това е нормално, просто Ви моля да не се чудите "що не ни върви играта???" ...щото 5 трансфера на НЕ случайни отбора за 2 дни, аз досега в играта не съм видял ... и щом този прецедент за Вас е нищо - ОК ... няма да съм Ви от полза, да Ви подскажа защо не върви играта, както се чуди админа в една друга тема ... а що се отнася до Ферари /мое мнение не се сърди/, толкова пристрастен мод досега не бях срещал - де що има човек изказал се срещу него всичко е наказано, а за другите, че ги обиждат тях може ... важно е "безпристрастния мод" да не обиждат ... жалко г-н Админ, много жалко ... извинявам се още веднъж, че преча с хейтърските си коментари "как да се раздвижи" тая игра ... пробвайте например с повечко крадени отбори да пуснете в играта .... (n) (n) (n) |
#35 Removed user | 04.01.2015 18:31 |
1785 Posts |
Кое е прецедент бе момче?Кристално ясно си казах мнението.Искам да ми го обориш с факти.Айде да видя?Кое е ненормалното в трансферите?Къде са нарушени правилата?Ей двуличник май забрави колко ми писа на лични(puke) Такива,като теб много ги мразя...двуличници......Когато не изпълних желанието ти и почна да ме нападаш.Ами на мен не ми пука да знаеш.Фурнаджийска лопата си ти....Жалко,че си трия личните съобщения...Вече си имам обица на ухото.Малко ли ви се молех на двамата с монрела да прекратите?Кажи ве....малко ли???И се появи един,който нареждаше много яко и речника му непристоен за тук и затова беше наказан.Макар,че не съм длъжен да ти давам обяснения аз давам.А вие само говорите без никакви факти.:@ (puke) ЦИТИРАМ:Автор: Man Un 17 Дек 2014 | 01:56 |
#36 Саутхямптън | 04.01.2015 18:51 |
186 Posts
Since 22.09.2009 |
<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Кое е прецедент бе момче?Кристално ясно си казах мнението.Искам да ми го обориш |
#37 Removed user | 04.01.2015 18:55 |
1785 Posts |
(bow) Няма какво да се занимавам с теб :) Хората,като видят чата под групата ти и ще добият представа:D ;) (bow) |
#38 Саутхямптън | 04.01.2015 18:59 |
186 Posts
Since 22.09.2009 |
<blockquote><h3>Scuderia Ferrari написа:</h3>Няма какво да се занимавам с теб Хората,като видят чата под групата ти |
#39 Removed user | 06.01.2015 10:54 |
201 Posts |
Абе хора Вие сте луди всичкит. Ако ви трябва медицинска помощ обадете се, ще гледам да уредя нещата за по-доброто ви лечение. Спрете се малко. От началото на играта винаги е имало мултита и нередни трансфери, което не е хубаво, но за жалост и трудно може да се премахне. Както каза Извънземните играйте си играта докато имате кеф и като ви омръзне дим да ви няма. С пожелание за по-успешна нова година на всички. Бъдете живи и здрави(beer) |
#40 Removed user | 06.01.2015 16:47 |
21 Posts |
За много години Пешо но хората са прави.Нали знаеш в 11-2 какви ги вършат шумен и zwan и Чердафон.Почти из всички групи има такива случаи които по нечестен начин се правят на отворковци.Виждаш ли как се вълнува народа а щом е така следователно има недоволни от произвола на ръководството.Темата е такава че трябва още мнения за да лъснат докрай ожълтените гащи на негодниците.Знам отлично че ти си почтен човек и вероятно помниш когато ти писах че като се прибера ще се черпим щото си готин и за тва именно е създадена играта.Какво се получи:ШУМЕН МИ ТЕГЛИ ЕДНА ДЪЛГА КАТО МЕ ПСУВАШЕ ОТ ПРИМОРСКО ДО ЛОВЕЧ И БЕЛГИЯ???И кво стана вместо да го изритат от играта админа заключи моя отбор и не го отключи въпреки нееднократните ми рекламации.Ето и сега пуснах смс за VIP с този акаунт и негова милост ми отговаря че номерът бил на друг потребител и нямам левро за 4 -те истински ЕВРО които платих.А бе момче админче аз този номер го ползвам откакто бе създаден модулът за смс-и от чужбина кво се правиш на улав.Ето за това става въпрос за непочтенно отношение към редовите потребители.Какво излиза че някои са се разбрали с админа и прецакват останалите.ЗА ТОВА И НАРОДА СЕ ОТКАЗВА ЩОТО РАБОТАТА ВЗЕ ЯКО ДА НАМИРИСВА.ЗА ТОВА Г-Н АДМИНЕ.Аз не съм за 4 евро и ще пусна от друг телефонен номер а Вие там дано малко забогатеете от прецакването на редовите потребители.Със състрадание и смях за душичките Ви. |